07 apr 2021

Din nye læge i Herfølge

Kære patient.

Jeg er din nye læge i Herfølge.

Jeg har været uddannet praktiserende læge i 12 år, og har haft klinik i Greve i alle årene. 

Jeg har hermed valgt at rykke teltpælene fra Greve til Herfølge, nu muligheden bød sig for at starte en lægeklinik her tættere på mit hjem.

Aktuelt har jeg tilknyttet af personale:

- Jannie Kold, erfaren sygeplejerske, som jeg har arbejdet sammen med siden 2009 i almen praksis, og

- Beinta Ellingsgaard, også erfaren sygeplejerske. Har været fast tilknyttet klinikken siden 1/10-2021. Beinta kommer fra en stilling på Ortopædkirurgisk afdeling på Nykøbing Falster sygehus, og har dertil været tilknyttet akutafdeling, og tidligere gynækologisk erfaring på RH.

Begge sygeplejersker har 25 års erfaring.

Af klinikassistenter er flere tilknyttet. Primært Mikkel Frederiksen Ellingsgaard, som har været ansat siden Juni 2021. Simon Frederiksen Ellingsgaard har været ansat 2 år på daglig basis siden juni 2020, og kommer nu enkelte dage, da han læser til sygeplejerske. Helena Ellingsgaard Pedersen kommer enkelte dage også og læser medicin i Kbh., og Alberte Kold er vores sygeplejestuderende, som er tilstede i klinikken ca. en dag ugtl. Alberte bliver snart færdig som sygeplejerske/ sommer 2023 - hvor tiden dog går hurtigt......

Jeg deltager i uddannelsen af praktiserende læger og andre speciallæger, som vil være tilknyttet klinikken 6 mdr. ad gangen, og de vil være på forskellige stadier i uddannelsen, som led i deres specialisering til speciallæger.... Det være sig praktiserende læge, kirurg, øjenlæge el.andet. Alle er færdiguddannede læger.

Samtlige ansatte superviseres af mig i alle funktioner i klinikken. 

Jeg deltager løbende i forskellige kurser - både i Danmark og i udlandet, det være sig i alt fra sportsskader, diabetes, KOL, gynækologi, hjertesygdomme, kognitiv terapi, mindfullness og meget andet....

Vi sætter alle pris på ærlighed, faglighed, værdighed og hjælpsomhed og forsøger at imødekomme alle, hvor de er med varetagelse af det individuelle behov, man har - som vores patient. Med andre ord er vi din "advokat" helbredsmæssigt. Vi kalder det i sundhedsvæsnet tovholderen, da vi forsøger at hjælpe dig igennem, hvor der måtte være behov for dig.

En vigtig forudsætning for et godt terapeut-patient forhold bygger på tillid, og vi vil gøre vores bedste for at opbygge denne gensidige tillid - sammen med dig.

Bedste hilsner fra os alle.